Mei 2018

Aanpassingen in website van Blex Logistics

website Blex Logistics

Blex Logistics BV is een jong transportbedrijf, opgericht door 2 enthousiaste en hardwerkende neven. De zaken gaan goed, het personeelsbestand en het aantal bakwagens en trucks zijn aanzienlijk uitgebreid. Het werd dan ook hoog tijd om de website beter in te vullen. Het ontwerp en stramien waren al gemaakt door A-media reclame in Nieuwegein, Comm’in Out zorgde voor de teksten en een logische opbouw en invulling van de pagina’s. Ook de controle van de opmaak, de fotomaterialen en links lag in handen van Comm’in Out.

Website 2.0

Maar met een goede website alleen ben je er nog niet. Je moet ook gevonden worden door de zoekmachines (i.c. Google). Denk ook aan de leesbaarheid van de tekst (totaal aantal woorden minstens 300, aantal woorden per zin, aantal woorden per alinea, taalgebruik), (focus)keywords (verschillende keywords per pagina!) en aan backlinks. Backlinks zijn sites (bijv. overzichten zoals startpagina’s) waarop jouw website genoemd wordt. Voor inspiratie is het altijd goed om ook eens te kijken naar leveranciers of concurrenten. Voor het opbouwen van de links, bestaan diverse (betaalde) sites.

Actualiseren

En dan is je website met juiste teksten, interne en backlinks en focus keywoorden gereed en staat ‘ie online. Ben je dan klaar? Nee, helaas. Je moet er continu aan blijven werken dat jouw website actueel en interessant blijft om gevonden te worden en om te worden gelezen. Daarom zijn blogs bijvoorbeeld zo populair. Of een nieuwspagina. Op zo’n pagina publiceer je regelmatig (bijv. iedere maand) een tekst over een product, gebeurtenis of actualiteit. En deel dit artikel als het even kan ook op Facebook of LinkedIn. Met natuurlijk een link naar jouw webpagina. Vergeet ook niet om ‘social share buttons’ onder je artikel te zetten. Want hoe meer dit artikel wordt gedeeld, hoe hoger jouw website door Google wordt gerankt! En gevonden worden, is toch het uiteindelijke van jouw website.

Meer weten of jouw website ook aanpassen of actualiseren? Bel 06-53281940 voor een afspraak.