Coaching bij teksten en bijeenkomsten

Zelf teksten voor een brochure, website of nieuwsbrief schrijven, een event organiseren of je social media regelen? Dat kan, maar doe het alsjeblieft wel professioneel. Als coach in communiceren & organiseren help ik je graag!

Tips & tricks

Met ruim 28 jaar kennis en ervaring in het communicatievak geef ik je als coach in communiceren & organiseren ‘tips & tricks’ voor jouw tekst, event of social media.

Wil jij bijvoorbeeld de contacten met relaties met een digitale nieuwsbrief verstevigen? Dan leer ik jou welke onderwerpen je kan gebruiken, waar je de nodige informatie en illustraties vandaan haalt en eventueel hoe je een nieuwsbrief maakt en verstuurt.

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan bespreken we bijvoorbeeld de plannen, de valkuilen, de mogelijkheden, geef ik je indicaties van kosten en help ik je het overzicht te houden.

Ook als je binnenkort zakelijk (de eerste) stappen op social gaat zetten, ben je bij Comm’in Out aan het goede adres. Ik leer je de kneepjes van het vak, zoek met jou naar de juiste hashtags, vertel je hoe je een goede post schrijft en help je bijvoorbeeld ook om illustraties te maken.

Jouw ervaren sparringpartner

Of je nu grote of kleine stappen gaat zetten; als coach en sparringpartner in communiceren & organiseren sta ik voor je klaar. En mocht je na ons gesprek denken ‘ik heb structureel ondersteuning nodig’, dan is ook dat mogelijk.  Aan jou de keuze.

Op locatie of online

Wat je ook doet, doe het professioneel. En gebruik mijn 28 jaar ervaring in communiceren & organiseren. Afhankelijk van de locatie van jouw bedrijf of organisatie, kom ik voor de coaching sessie naar je toe of gebeurt deze online. Hoe lang de coaching zal duren, is mede afhankelijk van jouw vraagstelling. Denk bijvoorbeeld ook eens aan jaarlijkse coachingsessie waarin we al jouw communicatieplannen langs de lat leggen.

Meer weten? Stuur mij een mail met jouw vraag en ik bel je binnen 2 werkdagen om de mogelijkheden te bespreken.