Communiceren

Ben jij op zoek naar hulp bij pakkende teksten? Een herkenbaar probleem bij veel bedrijven en instellingen. Daarom kloppen ze bij Comm’in Out in Nieuwegein aan. Ik lever dagelijks kopij aan mijn klanten. Want dát je met klanten en relaties moet communiceren, is evident. Denk bijvoorbeeld maar eens aan (digitale) nieuwsbrieven, mailings, uitnodigingen of teksten voor de website.

Hulp bij pakkende teksten

Wie is jouw doelgroep. Wat wordt de boodschap. Hoe gaan we dat vertellen (middel)? Wanneer gaan we dat communiceren (timing). En hebben we hier wel budget voor? Dit en nog veel meer maakt deel uit van jouw communicatiebeleid.
Maar waar ga je beginnen en hoe ga je dat oppakken? Wie gaat dat doen en heeft deze de tijd en kennis daarvoor? Om nog maar niet te spreken over ‘wanneer ga je dat doen’? Daarom schrijft Comm’in Out, Communiceren & Organiseren voor veel klanten aansprekende teksten.

Freelance tekstschrijver

Het schrijven van aansprekende teksten is binnen veel organisaties geen dagtaak. Maar het moet wel gebeuren. En goed. Sommige bedrijven hebben regelmatig behoefte aan input, zoals bij nieuwsbrieven. Sommige instellingen willen incidenteel kopij, bijvoorbeeld voor een brochure. Maak dan gebruik van mijn freelance diensten als professioneel tekstschrijver. Op de momenten die jou uitkomen, schrijf ik volgens jouw wensen en eisen jouw document. Natuurlijk binnen het afgesproken budget.

Voorbeelden van uitingen

Als freelance tekstschrijver verzorgt Comm’in Out voor diverse bedrijven en instellingen de communicatie. Incidenteel of structureel. Zo schrijf ik teksten voor persberichten tot artikelen voor de (digitale) nieuwsbrief. Maar ook casestudies (die bijvoorbeeld als brochure worden verwerkt, maar ook op de website of in de nieuwsbrief terugkomen) komen van mijn hand tot teksten voor en realisatie van de website. Klik op onderstaande foto’s voor inspiratie of bel vandaag nog 06-53281940 voor een afspraak om jouw communicatie op de rit te zetten. Ik ben in Nieuwegein (bij Utrecht) gevestigd, dus alle locaties in Nederland zijn goed te berijden.