Hulp bij pakkende teksten

Ben jij op zoek naar hulp bij pakkende teksten? Een herkenbaar probleem voor veel bedrijven en instellingen. Daarom kloppen ze bij Comm’in Out in Nieuwegein aan. Ik lever mijn klanten namelijk dagelijks kopij aan. Want dát je met klanten en relaties moet communiceren, is evident. Denk bijvoorbeeld maar eens aan (digitale) nieuwsbrieven, mailings, uitnodigingen of teksten voor de website.

Wie, wat, waar, wanneer en hoe

Wie is jouw doelgroep. Wat wordt de boodschap. Hoe gaan we dat vertellen (middel)? Wanneer gaan we dat communiceren (timing). En hebben we hier wel budget voor? Al met al vragen die te maken hebben met jouw communicatiebeleid.
Maar waar ga je beginnen en hoe ga je dat oppakken? Evenals ‘wie gaat dat doen en heeft deze de tijd en kennis?’ Om nog maar niet te spreken over ‘wanneer ga je dat doen’? Daarom schrijft Comm’in Out, Communiceren & Organiseren voor veel klanten aansprekende teksten. Wil je liever zelf de teksten voor folder of nieuwsbrief schrijven maar heb je hulp nodig van een expert? Ook dat kan! Als communicatiecoach help ik je graag op weg.

referentiecase

Freelance tekstschrijver

Het schrijven van aansprekende teksten is binnen veel organisaties geen dagtaak. Maar het moet wel gebeuren. En goed. Aan de ene kant hebben sommige bedrijven regelmatig behoefte aan input, zoals bij nieuwsbrieven. Anderzijds zijn er ook bedrijven die incidenteel kopij willen, bijvoorbeeld voor een brochure. Daarom maken veel bedrijven en instellingen al 25 jaar gebruik van mijn freelance diensten als tekstschrijver. Wanneer jij behoefte hebt aan een pakkende tekst, schrijf ik deze volgens jouw wensen en eisen. Natuurlijk binnen het afgesproken budget en termijn.

Voorbeelden van teksten

Als freelance tekstschrijver verzorgt Comm’in Out voor diverse bedrijven en instellingen de communicatie. Incidenteel of structureel. Zo schrijf ik teksten voor persberichten tot artikelen voor de (digitale)nieuwsbrief. Maar ook casestudies (die bijvoorbeeld als brochure worden verwerkt, op de website of in de nieuwsbrief terugkomen) komen van mijn hand. Ook schrijf ik teksten voor websites. En eventueel actualiseer ik ook regelmatig de WordPress websites van klanten. Kijk op de pagina Projecten voor gerealiseerde projecten en inspiratie. Of bel vandaag nog 06-53281940 voor een afspraak om jouw communicatie op de rit te zetten. Ik ben in Nieuwegein (bij Utrecht) gevestigd, dus alle locaties in Nederland zijn goed bereikbaar.