April 2018

Jubileumfeest X-ICT in Zwolle

jubileumfeest X-ICT

Precies een jaar geleden was Comm’in Out nauw betrokken bij het jubileumfeest van X-ICT. Gestart in 2007 is dit Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een prachtige organisatie met ruim 35 medewerkers, verspreid over 2 vestigingen. Voldoende reden dus voor een feestje voor klanten, prospects, leveranciers en het eigen personeel.

Feesttent

Achter het Zwolse kantoor was een tent opgebouwd, waar ’s middags externe relaties werden ontvangen. En het was volle bak. Je ziet dat X-ICT echt een relatie met de klant heeft en zorg besteedt aan het samenstellen van de gastenlijst; alle genodigden zijn (als het even kon) ook daadwerkelijk gekomen. En denk niet ‘dat was een toevalstreffer vanwege het jubileum’. Ook bij eerdere jaarlijkse evenementen van X-ICT (X-ICT Xperience) in eigen kantoor en later in het voetbalstadion van PEC Zwolle, is een opkomstpercentage van 90% of hoger, heel ‘normaal’. Geweldig!

Trendwatcher

Net als bij de vroegere X-ICT Xperiences, werden de gasten ook nu bijgepraat door een topspreker. Ditmaal was gekozen voor trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Met een wervelende presentatie nam hij nam de gasten mee naar 2027. Hoe ziet de wereld er de komende 10 jaar uit. Hij deelde zijn visie, de feiten en voorbeelden over nieuwe technologieën en de verwachtingen van ICT in de komende jaren. Deze geslaagde middag voor klanten en relaties werd vervolgens met een buffet afgesloten.

Illusionist

En de officiële gasten waren nog niet weg uit Zwolle of het was de beurt aan het eigen personeel en hun partners. Want zonder hen was X-ICT nooit zover gekomen. De feestavond, eveneens in de feesttent, begon met een buffet. En het hoogtepunt van de avond werd gevormd door een optreden van illusionist Jochem Nooijen. Wij hadden hem natuurlijk enigszins geïnstrueerd over personeelsleden die hij op de korrel kon nemen en dat deed hij met verve. Als een echte illusionist liet hij  menigeen met verbazing achter.

Ook een mooi evenement of speciale bijeenkomst neerzetten? Ik denk en organiseer graag mee. Bel 06-53281940 voor een vrijblijvende afspraak.