2024 wordt prachtig

2024 wordt prachtig!

Nu de kerstvakantieperiode voorbij is en de meeste mensen weer aan het werk zijn, is het tijd om vooruit te kijken. Wat gaat 2024 brengen en wat ga je doen?

In ieder geval ga ik de komende tijd weer aan de slag met de nieuwsbrieven van SoftwareOne, verzorg ik de casestudies van NIVO en ga ik diverse teksten voor Marij Makelaardij en KMI schrijven. Organisatorisch (maar ook communicatief) staat in maart natuurlijk NLdoet op de agenda, dat ik lokaal voor Samen voor Nieuwegein coördineer.

30 jaar ZZP’er

Dat zijn natuurlijk allemaal prachtige activiteiten waar ik trots op ben. Bovendien zijn het klanten voor wie ik al meerdere jaren werk. Maar het mooiste van dit jaar is wel dat 2024 privé en zakelijk een jubileumjaar is.

Privé omdat ik in mei 30 jaar getrouwd ben met de allerliefste. Zakelijk omdat ik in september 30 jaar ZZP’er in communiceren & organiseren ben. Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat 2024 een prachtig jaar wordt!

Ik hoop dat 2024 ook veel moois voor jou brengt. En mocht je op het gebied van teksten of bijeenkomsten hulp nodig hebben, stuur me dan gerust even een berichtje.