Samen!

Of ik nu teksten schrijf, een beurs organiseer of een congres begeleid. Samen bereik je gewoon het beste resultaat! Daarom passen de opdrachten van Samen voor Nieuwegein mij ook als een handschoen. Ook omdat al zo’n beetje mijn hele leven in Nieuwegein woon (en werk) en dus veel mensen, organisaties en bedrijven ken.

Inspireren, organiseren, adviseren

Samen voor Nieuwegein werkt aan een hechtere samenleving. En bereikt dit door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen voor Nieuwegein verbindt partijen, inspireert, organiseert en adviseert.

Organiseren

Eén van mijn eerste taken was de organisatie & coördinatie van NLdoet in Nieuwegein. Aan de ene kant maatschappelijke organisaties attenderen op NLdoet (niet iedereen heeft NLdoet op het netvlies staan). En aan de andere kant helpen bij het zoeken naar vrijwilligers voor deze leuke klussen.

NLdoet 2022

Na 2 jaar zat corona ons bij NLdoet (nog steeds) wat in de weg. Sowieso was het in de voorbereidingen al spannend hoe het met corona zou gaan en ook in het weekend zelf wilden we ook geen ‘superspreadevent’ op ons geweten hebben. Maar alles is perfect gelopen. Zelfs de zon scheen heerlijk dus wat wil een mens nog meer! Kijk op www.samenvoornieuwegein.nl voor alle foto’s.

Werkgeluk

De volgende klus voor Samen voor Nieuwegein staat al voor de deur. Eind juni een partnerbijeenkomst over Werkgeluk & Inclusie. Sinds de coronapandemie gaan we weer meer terug naar kantoor. Of toch niet? Maar hoe hou je je medewerkers dan tevreden en zorg je dat iedereen betrokken is en blijft? En wat is werkgeluk eigenlijk. Maurits Bruel, schrijver van de bestseller de Geluksfabriek is onze gastspreker.

Beursvloer 2022

En na de zomervakantie staat natuurlijk de Nieuwegeinse beursvloer 2022 op de kalender. Een evenement waar we maatschappelijke organisaties en bedrijven met een gesloten beurs aan elkaar koppelen. Ook de beursvloer heeft 2 jaar redelijk onder corona geleden maar in oktober gaat het gelukkig weer echt gebeuren! Allemaal projecten waarin communiceren, organiseren en het koppelen van mensen & contacten samenkomen. Projecten waar ik absoluut van geniet!

Heb jij ook een communicatieproject dat wat inspiratie kan gebruiken? Weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Bel me op 06-53281940 voor een vrijblijvende afspraak en ik zit graag met je rond de tafel.