Trots op iedere publicatie

Ook al zit ik bijna 30 jaar als Zzp’er in het communicatievak, ik ben iedere keer nog trots als ik een uiting of gepubliceerd persbericht van mijn hand zie. (en daarnaast ben ik natuurlijk ook altijd blij voor de klant dat we weer tot zo’n mooie uiting zijn gekomen). Bijvoorbeeld de nieuwsbrief van Marij Makelaardij of deze publicatie over NLdoet in Nieuwegein waar burgemeester Van Beukering aan de slag ging op basisschool Vroonestein (ook de foto is van mij afkomstig 😊).
Wat voor bedrijf of organisatie je ook hebt, het is essentieel om zichtbaar bij je doelgroep te blijven en goede communicatie is daarbij heel belangrijk. Dit betekent de juiste middelen, de juiste onderwerpen & teksten en de juiste timing &n frequentie. Maar hoe pak je dat aan, welke middelen zijn voor jou interessant en wat schrijf je?


Wil jij aan de slag met jouw nieuwsbrief, brochures, social media, websiteteksten of andere communicatiemiddelen? Ik zit graag met je rond de tafel om dit betaalbaar en kundig aan te pakken. Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak! Of stuur een mail naar info@comminout.nl