Hulp bij zakelijke bijeenkomsten

Met deskundige hulp bij bijeenkomsten zorgt Comm’in Out ervoor, dat jouw seminar, beursdeelname of relatiedag een succes wordt.

Weliswaar is een bijeenkomst zeer geschikt voor het verstevigen van de contacten met relaties. Maar welke boodschap wil je overbrengen en aan wie? Hoe vergroot je de opkomst en verloopt de meeting vlekkeloos? Want een seminar of evenement is vaak een kostbaar en arbeidsintensief project, dat je er niet ‘zomaar even bij doet’.
Voor hulp bij bijeenkomsten, ben je bij Comm’in Out in Nieuwegein aan het goede adres. Ik ontlast jouw organisatie en zorg ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Locatie, uitnodigen, spreker en follow up

Wil jij bijvoorbeeld een goed bezocht seminar, presentatie, relatiedag of beursdeelname op de rit zetten? Dan moet je dus onder andere gaan nadenken over een locatie, de manier van uitnodigen en een goede spreker? Voor professionele en deskundige hulp bij bijeenkomsten, bel je Comm’in Out in Nieuwegein. Al met al word ik soms betrokken bij het complete traject van voorbereiding, uitnodiging, evenement zelf tot bedankbrief. En soms alleen bij de feitelijke bijeenkomst zelf. Jij bepaalt immers welke rol ik krijg.

Wil je de bijeenkomst liever helemaal zelf organiseren en wil je alleen sparren over de mogelijkheden en aandachtspunten? Ook dat kan! Als coach heb ik al veel bedrijven tips & tricks geleerd en zo geholpen aan een succesvolle bijeenkomst.

Jochem Nooyen

Jouw ervaren organisator

Vanaf het begin van mijn freelance bestaan (1994) organiseer ik bijeenkomsten of seminars en begeleid ik beursdeelnames. Ik ken dus het klappen van de zweep en beschik over een uitgebreid netwerk van vormgevers, cateraars en locaties. Daarmee ben jij verzekerd van snel en professioneel handelen.

Klantgericht en doelgericht

In alle gevallen informeer ik je frequent over de stand van zaken. Onder andere een regelmatige meeting met projectleden is hiervoor een goed middel. Ik hou daarbij vanzelfsprekend het doel, de planning en het budget nauwlettend in de gaten. Zo blijven jij en je team optimaal op de hoogte. En kan je de bijeenkomst met een gerust hart tegemoet zien. En op de dag zelf hou jij je vervolgens bezig met de klanten en prospects. Ik zorg op de achtergrond voor een soepel verloop van het evenement

Voorbeelden

Kijk eens op de pagina Projecten om een indruk te krijgen van alle succesvolle bijeenkomsten die ik heb georganiseerd. Wil je intussen weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel naar 06-53281940 of mail naar Comm’in Out voor een vrijblijvende afspraak.