Organiseren

Met een bijeenkomst, seminar, beursdeelname of relatiedag (groots of kleinschalig) verstevigt u de contacten met relaties.  Maar….welke boodschap wilt u overbrengen, aan wie en hoe zorgt u ervoor dat uw relaties komen en dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt, zonder overbelasting van uw eigen organisatie.

Planning

Huur daarom Comm’in Out in voor de organisatie van uw seminar, presentatie, golfdag, beurs, modeshow, ledenwerfbijeenkomst of productintroductie. Soms zijn wij betrokken bij het complete traject van voorbereiding, uitnodiging tot bedankbrief, soms alleen bij de bijeenkomst zelf. Aan u de keuze.

In alle gevallen informeren wij u continu over de stand van zaken en houden wij het doel, de planning en het budget nauwlettend in de gaten. Zo blijft u optimaal op de hoogte van de voortgang en kunt u uw bijeenkomst met een gerust hart tegemoet zien.

Onderstaand een aantal succesvolle bijeenkomsten die Comm’in Out heeft georganiseerd. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel naar 06-53281940 of mail naar Comm’in Out voor een vrijblijvende afspraak.