Organiseren

Met deskundige hulp bij bijeenkomsten zorgt Comm’in Out ervoor, dat jouw seminar, beursdeelname of relatiedag een succes wordt.

Een bijeenkomst is zeer geschikt voor het verstevigen van de contacten met relaties.  Het is Maar….welke boodschap wil je overbrengen en aan wie. Hoe vergroot je de opkomst en verloopt de meeting vlekkeloos. Want een seminar of evenement is vaak een kostbaar en arbeidsintensief project, wat je er niet ‘zomaar even bij doet’.
Voor hulp bij bijeenkomsten, ben je bij Comm’in Out aan het goede adres. Ik ontlast mensen binnen jouw organisatie en zorg ervoor dat jouw evenement een succes is.

Hulp bij bijeenkomsten

Een gedegen seminar, presentatie, relatiedag of beursdeelname op de rit zetten? Nadenken over een locatie, de manier van uitnodigen en een goede spreker? Voor professionele en deskundige hulp bij bijeenkomsten, bel je Comm’in Out in Nieuwegein. Soms ben ik betrokken bij het complete traject van voorbereiding, uitnodiging, evenement zelf tot bedankbrief. Soms alleen bij de bijeenkomst zelf. Aan jou de keuze.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vanaf het begin van mijn freelancebestaan (1994) organiseer ik voor klanten bijeenkomsten of seminars en begeleid ik beursdeelnames. Ik kan dus bogen op zeer veel ervaring en een uitgebreid netwerk van vormgevers, cateraars en locaties. Daarmee ben jij verzekerd van snel en professioneel handelen. Waarbij jouw wensen en eisen uiteraard voorop staan.

Klantgericht en doelgericht

In alle gevallen informeer ik je continu over de stand van zaken. Een regelmatige meeting met projectleden is daarbij een goed middel. Ik hou daarbij het doel, de planning en het budget nauwlettend in de gaten. Zo blijven jij en je team optimaal op de hoogte en kan je het evenement met een gerust hart tegemoet zien.

Onderstaand een aantal succesvolle bijeenkomsten die Comm’in Out heeft georganiseerd. Weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel naar 06-53281940 of mail naar Comm’in Out voor een vrijblijvende afspraak.