Over Comm’in Out, Communiceren & Organiseren

Comm’in Out is een klein en betrokken communicatiebureau, gevestigd in Nieuwegein. Heeft u incidenteel of frequent een freelancer nodig voor hulp bij teksten, bijeenkomsten of social media? Of op zoek naar een tijdelijke vervanger in geval van zwangerschap, ziekte of langdurige afwezigheid van uw communicatiemedewerker? Dan zitten wij graag met u rond de tafel. Wat ons betreft, kan een afspraak binnen enkele dagen plaatsvinden.

Ervaring

Sinds 1994 zetten bedrijven de freelance expertise van Comm’in Out in. Denk aan communicatieadvies, hulp bij teksten voor (digitale) nieuwsbrieven, brochures, websites en mailings. Ook het organiseren van relatiedagen, beursdeelnames of seminars behoren tot de werkzaamheden, alsmede het adviseren bij en het opzetten & beheren van social media.

Freelance

Wij helpen u graag bij uw communicatie. Incidenteel of structureel, maar altijd professioneel, flexibel en snel. Kijk op deze site of neem direct contact op als u de freelance communicatiemogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken. Een telefoontje naar 06-53281940 is voldoende om op korte termijn rond de tafel te zitten.

Projecten

Comm’in Out in Nieuwegein bestaat sinds 1994 en heeft sindsdien freelance communicatieopdrachten uitgevoerd voor vele bedrijven en organisaties in diverse branches, zoals:

KMI Home Care
KMI Mammacare
Letech Automatisering
OSN Nederland
Blex Logistics
HSB
Diabolo
aeMotion
DealIT
De Graaff
Mako Health
Sellvation Marketing
M3WAN
Konica Minolta

Allied Telesis International
CAB Holland
InterExperts
Marij Makelaardij
X-ICT
HPMG
V-Sign
ID Focus
Intel
Ingram Micro
RealOpen IT
Nederman
Leliveld Verhuur
Tennisvereniging Rijnhuyse
Intel Benelux
OKN
Haar op Maat Pelatti
Basisschool De Krullevaar
Toshiba Information Systems Benelux
DWA
PT Rosé
OKI Printing Solutions
Adviesbureau Zadelhoff
De MarketingWinkel
Fliteline
UUNET
Alrec Sign & Display
VSV Vreeswijk
Blikman & Sartorius
Body Balance 4 U