Al 30 jaar ervaring in Communiceren & Organiseren

Welkom bij Comm’in Out, Communiceren & Organiseren. Een klein, nuchter en betrokken communicatiebureau in Nieuwegein.
Zoek jij hulp bij teksten, de organisatie van bijeenkomsten of social media? Incidenteel of structureel. Of wil jij de bijeenkomst liever zelf organiseren maar heb je behoefte aan een coach voor tips & tricks? Ben jij eventueel op zoek naar een tijdelijke vervanging van een medewerker m/v? Dan zit ik graag met je rond de tafel. Ik hou van aanpakken, dus de afspraak binnen enkele dagen plaatsvinden.

Ervaren in schrijven en organiseren

Sinds 1994 zetten bedrijven de freelance expertise van Comm’in Out in. Zoals hulp bij teksten voor casestudies, (digitale) nieuwsbrieven, brochures, websites en mailings. Maar ook voor de organisatie van relatiedagen, beursdeelnames of seminars ben je bij mij aan het goede adres. Als je de teksten zelf wilt schrijven, de bijeenkomst zelf wilt organiseren of de social media zelf wilt opzetten, dan zet je mij als coach in.

Hulp bij teksten

Kortom, ik help je graag bij de communicatie van jouw bedrijf of organisatie. Incidenteel of structureel, maar altijd nuchter en professioneel, flexibel en snel. Kijk op deze site of neem direct contact op als je de communicatiemogelijkheden voor jouw bedrijf wilt bespreken. Immers, één telefoontje naar 06-53281940 is voldoende om op korte termijn rond de tafel te zitten.

Ruime ervaring

Comm’in Out in Nieuwegein bestaat sinds 1994. Ik ben dus al heel veel jaren actief als freelancer in communiceren & organiseren. Ik hou ervan om bij diverse bedrijven en organisaties betrokken te zijn bij hun communicatievraagstukken. Aan de ene kant incidenteel, aan de andere kant structureel. Met heel veel klanten heb ik sinds de eerste opdracht een langdurige relatie. Want ik ga niet voor ‘veel klanten’, ik ga voor een goede relatie met mijn klanten! Als we het project vervolgens succesvol afronden, geniet ook ik met volle teugen. En gezien het aantal vaste klanten worden mijn inzet, betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit duidelijk gewaardeerd.

Overzicht projecten

Elders op deze website vertel ik je meer over diverse communicatie-, organisatie– en coachingopdrachten. Maar hieronder staat alvast kort en bondig voor wie Comm’in Out sinds de start opdrachten heeft uitgevoerd. Wil je meer weten over deze projecten of wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met me op.

KMI Home Care
Mamimode
KMI Mammacare
Letech Automatisering
OSN Nederland
Blex Logistics
HSB
Diabolo
DealIT
De Graaff
Mako Health
Sellvation Marketing
M3WAN
Konica Minolta
Diis
NIVO
Stichting Eet Mee
Los Argentinos Utrecht
Allied Telesis International
CloudPhilos
CAB Holland
InterExperts
Marij Makelaardij
X-ICT
SoftwareOne
V-Sign
IDFocus
Intel
Ingram Micro
RealOpen IT
Nederman
Leliveld Verhuur
Tennisvereniging Rijnhuyse
Ludos Project Management
Nieuwegein 50 Jaar
OKN
Haar op Maat Pelatti
Toshiba Information Systems Benelux
DWA
OKI Printing Solutions
Basisschool De Krullevaar
Adviesbureau Zadelhoff
De Marketing Winkel
Fliteline
Alrec Sign & Display
VSV Vreeswijk
Blikman & Sartorius
Body Balance 4 U
PT Rosé
3DEM
Nieuwegein 50 jaar
eSoftware Solutions
De Posterbordengigant
Samen voor Nieuwegein
Spiegelapp